Plannen voor Keizersrande

In januari nemen we afscheid van ons stekkie boerderij ‘de Meent’ te Amstelveen en van onze verpachter de Protestantse Diaconie Amsterdam.

Met een kleine volksverhuizing in het verschiet vertrekken wij naar Diepenveen. Onze nieuwe boerderij staat nabij Deventer, in de uiterwaarden aan de IJssel in een prachtig landschap doorweven met wandelpaden. 

Boeren met onze buffels op zo’n prachtige plek is voor ons een droom die uitkomt. Met ca. 190 hectare biodynamische natuurgrond, akker en open water was voor ons de keuze snel gemaakt. Wij zullen omschakelen naar een biodynamische bedrijfsvoering en dat maakt ons dan de allereerste waterbuffelboer in Nederland die naast een biologische certificering ook een Demeter keurmerk heeft.

“Zo natuurlijk en puur mogelijk,
samen met de natuur.”