We mogen weer!

Komende zaterdag is het zover. De buffels zullen het niet geloven maar heus, echt waar, de eerste happen gras kunnen weer gescoord worden! En daarom willen we jou graag uitnodigen bij ons op de boerderij.

Op deze dag kun je niet alleen genieten van het prachtige uitzicht van de buffels die voor het eerst dit jaar weer de frisse buitenlucht opsnuiven maar kun je ook een kijkje nemen in onze stal. Ook kun je bij ons terecht voor een heerlijk stukje buffelvlees in ons winkeltje.

Dit alles vind plaats op 1 april, je kunt vanaf 10:30 het erf op. Om 11:00 openen we de staldeuren en zullen de eerste buffels de uiterwaarden betreden. Vanaf het wandelpad bij de boerderij heb je het beste zicht. Omdat we slechts een beperkt aantal parkeerplekjes hebben op de boerderij vragen we onze bezoekers zo veel mogelijk wandelend of met de fiets te komen.

In het hele gebied geldt een aanlijnplicht, maar op deze dag is het extra belangrijk dat alle honden aangelijnd zijn om de buffels niet aan het schrikken te maken op deze toch wel spannende dag.

“Zo natuurlijk en puur mogelijk,
samen met de natuur.”